Selecteer een pagina

Essentials

Elke ondernemer heeft voorwerpen, apparaten, diensten of apps waarmee hij of zij beter kan ondernemen. Ik noem dit mijn essentials. Het zijn dingen waarmee ik sneller, productiever of simpelweg beter kan werken.

Sommige van deze essentials gebruik ik niet eens perse tijdens het ondernemen. Mijn Bose QuietComfort 35 gebruik ik bijvoorbeeld minstens net zo vaak privé als zakelijk.

Lees verder ⟩

Bose QuietComfort 35

Bose QuietComfort 35

Al zo lang als ik me kan herinneren ben ik gek op muziek. Jaren geleden betekende dat nog dat ik vol spanning radio zat te luisteren met mijn vinger op de record knop van mijn stereo installatie met cassette speler. Daarna is er nog een tijd met CD's geweest en...

Kindle Paperwhite

Kindle Paperwhite

Vroeger vond ik lezen stom. Lezen was voor nerds. Waarom zou je gaan lezen als je in plaats daarvan ook kunt voetballen, films kijken of gamen op de Playstation? Ondertussen is er veel veranderd. Sinds ruim anderhalf jaar ben ik verslaafd aan lezen. Ruim voor ik het...

Toch heeft deze koptelefoon wel degelijk invloed op mijn ondernemen. Dankzij de ontspanning die ik ervaar wanneer ik geniet van muziek met mijn QuietComfort 35 kom ik tot rust, krijg ik inspiratie en kan ik vervolgens weer vol energie en ambitie aan de slag met ideeën voor mijn onderneming.

Ik snap het, je staat te springen om te beginnen.

Laat me even weten waar ik 21 Quick Wins Om Je Website Winstgevend
Te Maken
 naar toe mag sturen.

Je bent er bijna.

Waar mag ik Maak een verkoopmachine van je website naar toe sturen?