Selecteer een pagina

Over Robin Peek

Waarom je hier leert meer resultaat uit internet te halen met sales funnels

Ben je ondernemer en maak je te weinig omzet via je website, terwijl je er tijd en geld in steekt?

Heb je het idee dat je vastloopt? Maar door alle mogelijkheden lukt het je niet om echt ergens op te focussen?

Wil je geen tijd en geld verliezen door te gaan experimenteren met alle mogelijkheden maar wil je iemand, met kennis en ervaring, die je hierbij adviseert?

Vind je het geen probleem om tijd en geld te investeren maar wil je dan wel een plan waar je op terug kunt vallen?

Dan ben je hier op de goede plek.

Hoe groei je als ondernemer? Ik stuur er iedere zaterdagavond een e-mail over. Wil je deze e-mail ook ontvangen? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in:

Advies, instructies, tools en trainingen voor ondernemers

Groei als Ondernemer is de mentor die iedere ondernemer nodig heeft. De mentor die je adviseert op basis van kennis en ervaring.

Maar ook de mentor die je inspireert, op nieuwe ideeën brengt en je uitdaagt om verder te kijken dan je nu doet.

In de vorm van artikelen, video’s en trainingen helpt Groei als Ondernemer je om daadwerkelijk te groeien als ondernemer.

Groei als Ondernemer is er voor deze generatie ondernemers.

Ambitieus, leergierig en enthousiast om aan de slag te gaan met alle mogelijkheden van het internet.

Voor ondernemers die ondernemen voor de vrijheid, de verantwoordelijkheid maar vooral voor passie.

Ondernemers die op zoek zijn naar financiële onafhankelijkheid. Niet om te zwemmen in het geld, maar om onafhankelijk te zijn en hun leven op hun manier in te kunnen delen.

Over Robin Peek

Mijn naam is Robin Peek (1989). Ik ben dagelijks bezig met ondernemen en internet. Als je het makkelijker vind om daar een functie aan te hangen dan kom je snel uit bij internet marketeer.

De afgelopen jaren ben ik druk geweest met het helpen van ondernemers om meer resultaat te halen uit het internet.

Denk hierbij aan website optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, copywriting, e-mailmarketing en andere internet gerelateerde methodes.

Ik probeer zoveel mogelijk van mijn kennis en ervaring te delen door het schrijven van artikelen en ebooks. Maar bijvoorbeeld ook door het opnemen van video’s en het geven van off- en online trainingen.

Zo nu en dan wordt ik geboekt als spreker om het over een internet en/of ondernemer-gerelateerd onderwerp te hebben.

Zelf ben ik vrij impulsief begonnen als ondernemer. Op de een of andere manier had ik altijd al in mijn hoofd dat ik wilde gaan ondernemen. Zelfs ruim voordat ik echt begreep wat ondernemen nou was.

Bij mijn laatste werkgever had ik een goede en leuke functie als teamleider special projects. Toen het moment er aan kwam dat ik een vast contract kreeg voorstelt bereikte de drang om voor mezelf te beginnen zijn hoogtepunt.

Tot grote verbazing van mijn werkgever, mijn vrouw, ouders en rest van mijn omgeving besloot ik ervoor te kiezen te bedanken voor het vaste contract en in plaats daarvan in het diepe te springen.

De eerste jaren waren één grote zoektocht. Wat ga ik doen? Wat is mijn doelgroep? Hoe verdien ik überhaupt geld?

Zoals het gezegde ben ik door schade en schande wijzer geworden. Ik heb allerlei dingen gedaan ben talloze keren van aanpak veranderd en heb onderdelen gefinetuned om te komen waar ik nu ben.

Aan het begin heb ik me vooral gestort op het maken van WordPress websites niet veel later kreeg ik de vraag “En nu?”. Opdrachtgevers hadden een website maar voor vele was dit alleen een duur visitekaartje.

Hoe gingen zij ervoor zorgen dat dit dure visitekaartje zichzelf ging terugbetalen – en beter nog – geld ging opleveren?

Toen heb ik mezelf vastgebeten in die vraag “Hoe verdien ik geld via mijn website?”. In eerste instantie ben ik gaan vragen, lezen, kijken en luisteren naar alles wat ik kon vinden over zoekmachine optimalisatie.

In dienst van een bureau dat gespecialiseerd was in het maken van WordPress websites ben ik aan de slag gegaan met zoekmachine optimalisatie, terwijl ik ondertussen trainingen en lezingen heb gevolgd.

 

De kennis en ervaring die ik op deed ben ik gaan testen op mijn eigen websites en wanneer ik experimenten als geslaagd kon afsluiten had ik een nieuwe mogelijkheid om andere ondernemers te helpen hoger in Google te komen.

Ondertussen ben ik vele opdrachtgevers, in alle vormen en maten, verder en heb ik mezelf gespecialiseerd in onderwerpen als:

– Zoekmachine optimalisatie
– Copywriting
– Contentmarketing
– E-mailmarketing

Waar ik nu ben, ben ik nog steeds in beweging, naar mijn mening staat een goede ondernemer namelijk nooit stil. Een goede ondernemer is altijd op zoek.

Op zoek naar een beter verdienmodel, kennis, ervaring of een manier om effectiever te werk te gaan.

Een goede ondernemer zoekt altijd naar groei als ondernemer.

Daarom deel ik mijn kennis in de vorm van gratis tips, artikelen, video’s en betaalde lezingen, trainingsprogramma’s en coaching. Wekelijks stuur ik honderden ondernemers een e-mail om te groeien als ondernemer en via groeialsondernemer deel ik zowel gratis als betaalde content om ondernemers te helpen meer resultaat te behalen met internet en met meer rust te ondernemen.

 

Wil jij deze tips ook ontvangen?

Robin schrijft onder andere ook voor

Ik snap het, je staat te springen om te beginnen.

Laat me even weten waar ik 21 Quick Wins Om Je Website Winstgevend
Te Maken
 naar toe mag sturen.

Je bent er bijna.

Waar mag ik Maak een verkoopmachine van je website naar toe sturen?