Selecteer een pagina

Recensies over Robin Peek

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜… Bizar hoe snel de sessie met Robin resultaat had. πŸš€
Van onvindbaar op Google (pagina 8 ofzo) naar BAM! op pagina 1!
Door goed naar mij te luisteren en uit te vragen wat ik wil bereiken met mijn onderneming heb ik vrij eenvoudig aanpassingen op mijn website kunnen doorvoeren die mij onder de aandacht brengen bij de juiste type klanten. Echt superfijn dit, en zonder twijfel een boost voor mijn business.

Dirkjan Brummelman

Airsolid

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…Β Ik werk nu een aantal maanden samen met Robin aan allerlei online (kinderpeelgoed)-campagnes en verschillende websites voor Eldohm.

Het contact is vriendelijk, deskundig en we hebben ook veel lol samen.

Alle projecten lopen soepel en ik hoef hem niet te chasen, hij neemt eerder zelf het initiatief voor opvolging. Ik kan op zijn expertise aan, omdat het eindproduct er altijd goed uitziet en ook werkt!

Simone Hulst

Marketing Manager, Eldohm

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…Β β€œRobin voelt als een vriend en heeft ons enorm goed geholpen met het technische -en marketing gedeelte van onze website. Hij voelt goed aan wat we willen, communiceert duidelijk, en geeft extra service.

Wij zouden Robin iedereen aanraden!”

Jelle Derckx en Claire Wouters

GROWTHINKERS

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…Β Een goede website bouwen lukt niet zomaar, en hoog ranken in Google al helemaal niet.
Voordat Robin Peek zijn werkzaamheden bij onze website aanving, werd deze vooral gevonden door mijn vaste klanten kring. Door de expertise van Robin Peek op het gebied van SEO en website optimalisatie, zijn in zeer korte tijd duidelijke verschillen merkbaar en meetbaar.

Door goed te luisteren heeft Robin Peek verschillende pagina’s van de website iPhoniels.nl veranderd met pakkende persoonlijke teksten die tegelijk de zoekwoorden bevatten die belangrijk zijn gevonden te worden.
Robin Peek is zeer aan te bevelen, legt zaken duidelijk uit en is er een van heldere afspraken!

Niels Verwijs

iPhoniels

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…Β Na aanraden van mijn web adviseur zou het verstandig zijn om met Robin contact op te nemen omdat hij gespecialiseerd was in je bedrijf goed op facebook te zetten.ik moet zeggen dat dit ook goed is gelukt.
ik ben hier over zeer tevreden en raad andere mensen dit ook aan te doen. Bedankt Robin.

Peter Servaas

Rijschool Servaas

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…Β Uitstekend werk geleverd, super snel, kundig en zeer prettige communicatie. Robin is een WordPress expert en bovendien een aanrader voor wat betreft SEO en website optimalisatie.

Jacco Mantel

Sloepverhuur Aalsmeer

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜… Top werk! Robin heeft voor mijn praktijk Hilhorst Hulpmiddelen de website gemaakt. Ik merk nu al dat deze door mijn cliΓ«nten als erg prettig wordt ervaren. Bedankt voor je vakmanschap Robin!

Nancy Faber

Hilhorst Hulpmiddelen

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…Β Via mijn werk met Robin in contact gekomen. De klik was er meteen. Na twee jaar besproken wat ik naast mijn werk nog meer doe (roogs.nl). Meteen zeer veel tips en ideeΓ«n. Deze gaan we samen verder uitwerken maar die open en eerlijkheid siert deze man. Ik kijk uit naar verdere samenwerkingen met Robin.

Rogier van Dijk

Roogs

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…Β Robin heeft mij geholpen mijn webwinkel te optimaliseren. Verder heeft hij mij ook veel adviezen gegeven over wat ik nog meer kon doen om mijn webwinkel goed vindbaar te maken. Robin heeft echt passie voor wat hij doet, hij is daardoor heel enthousiast en behulpzaam. Ook zorgt hij ervoor dat hij goed op de hoogte blijft van alle nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied. Deze deelt hij vervolgens ook met mij, zodat mijn website altijd up-to-date is.

Marloes van Opzeeland

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜… Robin is gepassioneerd en heeft verstand van zaken. Hij weet met zijn kennis en creatieve inbreng je product of bedrijf steeds verder te brengen. Ook zijn officiΓ«le certificaten bewijzen dat.

Jesper van Haaren

Degreed

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…Β Robin Peek helpt ons met het optimaliseren en zoekmachinevriendelijk maken van onze website. Robin heeft heel veel kennis van zaken, en weet dit in een voor ons duidelijke taal over te brengen. Robin is betrokken en enthousiast, en reageert altijd razendsnel op onze vragen.

Marjolein Haken

Lunaworx

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…Β Robin heeft vorig jaar voor mij en mijn mede studenten een workshop gegeven over hoe je Facebook zakelijk kon gebruiken. Dit heeft Robin erg professioneel en leuk gedaan en achteraf hoorde ik alleen maar positieve geluiden. Wat ook erg fijn was aan Robin is dat hij meedacht om dit event tot een succes te laten worden. Tijdens de workshop was Robin erg behulpzaam en kon hij met zijn kennis elke vraag beantwoorden. Al met al was ik zeer tevreden over Robin!

Nigel May

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…Β Robin heeft mij goed geholpen met het krijgen van meer inzicht van mijnΒ blog. Daarnaast is mijn website veel sneller, en heb ik handige tools waarmee ik verder aan de slag kan. Robin reageert snel en heeft verstand van zaken.

Kim van Essen

Fragrancyblog

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…Β Robin is erg enthousiast over zijn vak en vindt het leuk om (beginnende)ondernemers op weg te helpen. Hij biedt een prettige ondersteuning en begeleiding.

Annemei Kalden

Bag to the Future

Ik snap het, je staat te springen om te beginnen.

Laat me even weten waar ikΒ 21 Quick Wins Om Je Website Winstgevend
Te Maken
Β naar toe mag sturen.

Je bent er bijna.

Waar mag ikΒ Maak een verkoopmachine van je website naar toe sturen?