SEO Skype Sessie

Een professionele analyse van jouw website

Feedback volledig gericht op jouw website

Quick wins om zo snel mogelijk resultaat te behalen

30 minuten Skype sessie

Praktische uitleg en actiepunten om echt mee aan de slag te kunnen

Opvolging per e-mail na 30 dagen om te evalueren

€ 197,-
exclusief BTW

Wanneer ga jij beginnen?

Elke seconden zijn er miljoenen consumenten op zoek naar producten en diensten zoals die van jou. Het probleem is alleen dat ze jou niet kunnen vinden.

Voor die consumenten is dat niet zo’n probleem, die gaan wel naar jouw concurrenten. Voor jou kan het op den duur het verschil zijn tussen blijven ondernemen of stoppen.

De online zoektocht van deze consumenten begint vrijwel altijd bij Google. Als ondernemer is het dus essentieel om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten op de eerste pagina van Google te verschijnen bij jouw doelgroep.

Uit onderzoek blijkt zelfs dat minder dan 10% van de gebruikers van Google doorklikt naar een tweede pagina met resultaten.

Het mag dus allang niet meer de vraag zijn of je er moeite voor gaat doen om hoger in Google te komen, de vraag is waarom je er nog niet aan begonnen bent?

Waarom de SEO Skype Sessie?

Nederland kent een enorme groei aan ondernemers. Op dit moment zijn er in Nederland ruim 1 miljoen ZZP’ers actief.

Als mede-ondernemer zie ik dat er ontzettend veel creatieve, enthousiaste ondernemers zijn. Ondernemers die echt een goed product of een goede dienst hebben.

Maar ik zie ook dat veel van deze ondernemers kansen laten liggen doordat zij het internet niet omarmen als dé manier om hun producten of diensten aan te bieden.

Het is voor mij op meerdere vlakken niet mogelijk om iedere ondernemer persoonlijk van A tot Z mee te nemen in een internet marketing traject om alles uit het internet te halen.

Met deze SEO Skype Sessie kan ik wel veel meer ondernemers bereiken. Op deze manier kan ik ondernemers helpen in een relatief korte tijd meer resultaat te behalen met hun website.

Wat is de inhoud van de SEO Skype Sessie?

De SEO Skype Sessie bestaat uit de volgende onderdelen

SEO Analyse

Wanneer jij je inschrijft voor de SEO Skype Sessie zal ik je een e-mail sturen met enkele vragen. Een van deze vragen is wat de URL van jouw website is. In dezelfde e-mail heb je de mogelijkheid om een datum te prikken voor de Skype sessie.

In de tussentijd zal ik aan de slag gaan met het bekijken en analyseren van jouw website. Deze analyse zal ik beschrijven in een PDF document dat ik je, na de eerste Skype sessie zal toesturen per e-mail.

Lijst met concrete actiepunten

Naast de SEO Analyse ontvang je van mij ook een PDF document met concrete actiepunten. Aan de hand van mijn bevindingen adviseer ik je om enkele acties zo snel mogelijk uit te voeren om hoger in Google te komen.

Ik zorg ervoor dat dit duidelijke punten zijn en waar nodig zorg ik voor duidelijke, praktische uitleg.

30 minuten Skype sessie

Vervolgens zullen we, op de eerder overeengekomen datum en tijd, door middel van een Skype call met elkaar in contact komen. We nemen de analyse zorgvuldig met elkaar door en bespreken de actiepunten.

Indien nodig kan ik, door schermdeling, het een en ander uitleggen met betrekking tot de actiepunten.

Uiteraard heb je tijdens deze call ook de mogelijkheid om andere vragen te stellen.

Voor wie is de SEO Skype Sessie?

De SEO Skype Sessie is voor ideaal voor jou als je ondernemer bent en je overtuigd bent van het belang van internet voor jouw business.
Je weet dat je hoger in Google moet komen maar je weet simpelweg niet hoe je dit voor elkaar krijgt.

Je bent je er van bewust dat hoger komen in de zoekresultaten van Google geen makkie is en dat het niet zo is dat je 2 dagen na stipt bovenaan in de zoekresultaten van Google staat.

Je grijpt deze kans vooral aan om meer te weten te komen over zoekmachine optimalisatie, om handvatten te krijgen waar je de komende tijd mee aan de slag kunt om hoger in Google te komen en je graag eens met iemand wilt sparren die dagelijks bezig is met SEO.

Voor wie is de SEO Skype Sessie niet?

De SEO Skype Sessie is niets voor jou wanneer je als ondernemer verwacht dat het allemaal vanzelf gaat en je alles zijn gangetje laat gaan.

Je bent boos op het internet omdat het alle lokale winkel(tjes) kapot zou maken en ziet het internet als iets voor de jeugd.

De SEO Skype Sessie is ook niet de beste oplossing voor jou als je verwacht een som geld te kunnen neerleggen en dat ik vervolgens alle werkzaamheden voor je verricht.

Wie is Robin Peek?

Ik ben Robin Peek. Ik ben vader van Noud. Ik ben gek op het lezen van zelfhulp, business en psychologieboeken, heb een passie voor productiviteit en ben al zo lang als ik me kan herinneren enorm geïnteresseerd door alles wat met het internet te maken heeft.

Vandaag de dag ben ik dagelijks bezig met het helpen van ondernemers om meer resultaat te behalen met internet.

Dit doe ik bijvoorbeeld door het schrijven van artikelen over internet marketing op mijn eigen blog, op freelancer.nl en op imu.nl.

Daarnaast geef ik off- en online trainingen aan ondernemers, maar bijvoorbeeld ook incompany en coach ik ondernemers naar online succes met mijn Internet Groei traject.

Wat kost de SEO Skype Sessie?

De eenmalige investering voor de SEO Skype Sessie bedraagt € 197,- exclusief BTW.

Wanneer je op deze pagina op de knop Aanmelden klikt zul je naar een veilige betaalpagina gaan waar je gemakkelijk kunt betalen met iDeal.

Je ontvangt dan direct een e-mail met het verzoek enkele vragen te beantwoorden en aan te geven wanneer jij de SEO Skype Sessie graag wilt plannen.

Ik zal daar vervolgens op reageren om tot een concrete afspraak te komen.

Ervaringen

★★★★★ Bizar hoe snel de sessie met Robin resultaat had. 🚀
Van onvindbaar op Google (pagina 8 ofzo) naar BAM! op pagina 1!
Door goed naar mij te luisteren en uit te vragen wat ik wil bereiken met mijn onderneming heb ik vrij eenvoudig aanpassingen op mijn website kunnen doorvoeren die mij onder de aandacht brengen bij de juiste type klanten. Echt superfijn dit, en zonder twijfel een boost voor mijn business.

Dirkjan Brummelman

Airsolid

Hoger in Google

Laat mij je helpen om hoger in Google te komen, meer bezoekers naar je website te halen en meer resultaat zien.

2018 | robinpeek.nl ©