Internet Marketing Succes Scan

Alleen een website hebben is tegenwoordig niet meer voldoende.
Om een succesvolle onderneming te hebben, of het nou als ZZP’er, MKB’er of multinational is, moet je een goede internet marketing strategie hebben en deze consequent uitvoeren.

Los van het feit dat vrijwel alles tegenwoordig online verkocht wordt, is het ook nog eens zo dat maar liefst 79% van de mensen zich online oriënteert voor het producten in een fysieke winkel aanschaft.

Wanneer jij dus geen succesvolle internet marketing strategie hebt én uitvoert, richt je je automatisch op slechts 21% van de consumenten.

 

Blijf jij slechts een klein gedeelte van je doelgroep bereiken of wil je meer uit de oneindige mogelijkheden van het internet halen?

 

 

%

Wil jij meer dan enkel de offline mensen bereiken?

  Vraag je je af of jouw website wel voldoet aan de behoefte van Google?
  Heb je het idee dat je maar iets doet en geen echte strategie hebt?
  Hebben jouw inspanningen op social media wel zin?

Vragen en antwoorden over de
Internet Marketing Succes Scan

Voor wie is de Internet Marketing Succes Scan?

In principe is de Internet Marketing Succes Scan voor iedereen met een website die meer resultaat wenst te behalen met zijn of haar internet marketing werkzaamheden. In het bijzonder is de internet marketing succes scan interessant voor ZZP’ers en MKB’ers die zelf aan de slag willen internet marketing werkzaamheden of hier al mee aan de slag zijn maar niet zeker weten of zij op het juiste pad zitten.

Daarnaast is het belangrijk om de verwachtingen realistisch te houden. De Internet Marketing Succes Scan is een scan, met andere woorden. Ik ga jou, vriendelijk maar duidelijk, wijzen op punten die jij zult moeten ondernemen om meer resultaat te behalen.

Waarom zou ik mijn website niet testen met een tool als PageSpeed Insights van Google?

Dat zou ik zeker wel doen! Sterker nog, een onderdeel van de Internet Marketing Succes Scan is het beoordelen van de snelheid van de website. Hiervoor gebruik zelf onder andere de tool PageSpeed Insights van Google. Echter is het zo dat succesvolle internet marketing niet stopt bij een snelle website, überhaupt stopt het niet bij een website. Van zo’n beetje alle internet marketing strategieën is een website de basis maar om succesvol te zijn met internet marketing kun je bijvoorbeeld ook gebruik maken van analyse tools, social media, e-mailmarketing enzovoorts. 

Daarnaast geeft de Internet Marketing Succes Scan iets dat geen enkele geautomatiseerde tool je zal kunnen geven, namelijk mijn creativiteit, kennis en ervaring. Ik geef je op basis van deze drie elementen een advies waar je jouw internet marketing activiteit mee kunt optimaliseren en zorgen voor online succes!

Hoeveel kost de Internet Marketing Succes Scan?

Jouw investering bedraagt € 300,- exclusief btw, welke op voorhand gefactureerd zal worden.

Hoe gaat de Internet Marketing Succes Scan precies in zijn werk?

Wanneer jij je de Internet Marketing Succes Scan aanschaft ontvang je van mij een e-mail met daarin een betaalverzoek om de € 300,- exclusief btw te voldoen. Zodra je dit bedrag hebt overgemaakt ontvang je een volgende e-mail met een online vragenlijst.

Vervolgens ga ik aan de slag met jouw Internet Marketing Succes Scan. Ik kijk uiteraard naar de door jouw gegeven antwoorden, je website en je social media accounts. Vervolgens neem ik contact met je op om een afspraak te maken om in een Skype of Google Hangouts gesprek de punten door te nemen jou advies te geven om de punten aan te pakken.

Is het ook mogelijk om ouderwets face-to-face af te spreken?

De Internet Marketing Succes Scan is gebaseerd op een online evaluatie maar uiteraard zijn er los van de Succes Scan mogelijkheden om offline af te spreken en te evalueren. Zo geef ik bijvoorbeeld offline ook (incompany) trainingen. Je kunt het best even contact me me opnemen voor de mogelijkheden. Je kunt me bellen op 06 24 37 52 56 of een e-mail sturen naar mail[a]robinpeek.nl

Ik weet niet zeker of de Internet Marketing Succes Scan iets voor mij is, hoe kom ik hier achter?

Heb jij het idee dat je internetactiviteiten niet voldoende worden beloond? Dat je een mooi product of een mooie dienst hebt maar dat mensen deze niet weten te vinden of op waarde weten te schatten? Ik denk dat de Internet Marketing Succes Scan je kan helpen. Mocht jij hierover twijfelen of specifieke vragen hebben over de Internet Marketing Succes Scan, neem dan gerust contact met me op. Je kunt me bellen op 06 24 37 52 56 of een e-mail sturen naar mail[a]robinpeek.nl

Internet Marketing Succes Scan ultima modifica: 2017-05-17T20:37:42+00:00 da Robin Peek
Yoast SEO Handleiding

Je hebt 'm bijna.

Waar mag ik 'm naar toe sturen?

Je hebt een e-mail ontvangen. Vergeet niet je e-mailadres te bevestigen.