Selecteer een pagina

Zelf tweet ik niet zo heel veel meer. Ik merk dat mijn doelgroep er niet echt meer op actief is en ik vind de mogelijkheden, vergeleken met bijvoorbeeld Facebook, vrij beperkt. Maar voor wat inspiratie en puur uit nieuwsgierigheid kijk ik toch minstens elke dag nog wel even op Twitter. Gister kwam ik iets tofs tegen dat ik even met jullie wilden delen: Google heeft namelijk het twitter account @thinkwithgoogle waar zij met behulp van een geniaal algoritme en een bot reageren op tweets die je richt aan @thinkwithgoogle en waarin je gebruik maakt van de hashtag #showmedata Zo kun je bijvoorbeeld een tweet sturen als “@thinkwithgoogle #showmedata mobile” het account zal dan binnen enkele ogenblikken een tweet in de trant van een van de volgende tweets versturen:

Wanneer Google nog geen data heeft over het onderwerp waar jij naar vraagt krijg je een grappig GIFje te zien waarin Google je aangeeft nog geen data over dit specifieke onderwerp te hebben en het geeft je enkele suggesties voor onderwerpen waar ze al wel data van hebben.

Inspiratie nodig voor je volgende artikel?

Wanneer je de volgende keer een artikel wil gaan schrijven voor je blog en je hebt nog geen inspiratie dan kun je misschien eens een tweet sturen naar @thinkwithgoogle met de hashtag #showmedata. Vermeld het onderwerp waar je een artikel over wil gaan schrijven en Google zal je in ieder geval een goede voorzet geven!

  Voor meer inspiratie kun je ook even de rest van mijn artikelen bekijken of bijvoorbeeld mijn Internet Marketing Podcast luisteren

Ik snap het, je staat te springen om te beginnen.

Laat me even weten waar ik 21 Quick Wins Om Je Website Winstgevend
Te Maken
 naar toe mag sturen.

Je bent er bijna.

Waar mag ik Maak een verkoopmachine van je website naar toe sturen?