Reviews en beoordelingen over Robin Peek

★★★★★ Uitstekend werk geleverd, super snel, kundig en zeer prettige communicatie. Robin is een WordPress expert en bovendien een aanrader voor wat betreft SEO en website optimalisatie.

Jacco Mantel

Sloepverhuur Aalsmeer

★★★★★ Top werk! Robin heeft voor mijn praktijk Hilhorst Hulpmiddelen de website gemaakt. Ik merk nu al dat deze door mijn cliënten als erg prettig wordt ervaren. Bedankt voor je vakmanschap Robin!

Nancy Faber

Hilhorst Hulpmiddelen

★★★★★ Via mijn werk met Robin in contact gekomen. De klik was er meteen. Na twee jaar besproken wat ik naast mijn werk nog meer doe (roogs.nl). Meteen zeer veel tips en ideeën. Deze gaan we samen verder uitwerken maar die open en eerlijkheid siert deze man. Ik kijk uit naar verdere samenwerkingen met Robin.

Rogier van Dijk

Roogs.nl

★★★★★ Robin heeft mij geholpen mijn webwinkel te optimaliseren. Verder heeft hij mij ook veel adviezen gegeven over wat ik nog meer kon doen om mijn webwinkel goed vindbaar te maken. Robin heeft echt passie voor wat hij doet, hij is daardoor heel enthousiast en behulpzaam. Ook zorgt hij ervoor dat hij goed op de hoogte blijft van alle nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied. Deze deelt hij vervolgens ook met mij, zodat mijn website altijd up-to-date is.

Marloes van Opzeeland

★★★★★ Robin is gepassioneerd en heeft verstand van zaken. Hij weet met zijn kennis en creatieve inbreng je product of bedrijf steeds verder te brengen. Ook zijn officiële certificaten bewijzen dat.

Jesper van Haaren

Degreed

★★★★★ Robin Peek helpt ons met het optimaliseren en zoekmachinevriendelijk maken van onze website. Robin heeft heel veel kennis van zaken, en weet dit in een voor ons duidelijke taal over te brengen. Robin is betrokken en enthousiast, en reageert altijd razendsnel op onze vragen.

Marjolein van Haken

Lunaworx

★★★★★ Robin heeft vorig jaar voor mij en mijn mede studenten een workshop gegeven over hoe je Facebook zakelijk kon gebruiken. Dit heeft Robin erg professioneel en leuk gedaan en achteraf hoorde ik alleen maar positieve geluiden. Wat ook erg fijn was aan Robin is dat hij meedacht om dit event tot een succes te laten worden. Tijdens de workshop was Robin erg behulpzaam en kon hij met zijn kennis elke vraag beantwoorden. Al met al was ik zeer tevreden over Robin!

Nigel May

★★★★★ Robin heeft mij goed geholpen met het krijgen van meer inzicht van mijn blog. Daarnaast is mijn website veel sneller, en heb ik handige tools waarmee ik verder aan de slag kan. Robin reageert snel en heeft verstand van zaken.

Kim van Essen

Fragrancyblog

★★★★★ Robin is erg enthousiast over zijn vak en vindt het leuk om (beginnende)ondernemers op weg te helpen. Hij biedt een prettige ondersteuning en begeleiding.

Annemei Kalden

Bag to the Future

Wil jij een recensie schrijven over je ervaringen met mijn dienstverlening?

Reviews ultima modifica: 2017-04-12T20:24:04+00:00 da Robin Peek
Yoast SEO Handleiding

Je hebt 'm bijna.

Waar mag ik 'm naar toe sturen?

Je hebt een e-mail ontvangen. Vergeet niet je e-mailadres te bevestigen.